Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent na 18 urodziny dla Dziewczyny

TeenShey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie znalazłem działu z Innymi tematami niż gry czy haxy czy anime więc piszę tu . :D

Poszukuje prezentu dla mojej drugiej połówki jesteśmy razem 2 lata.Bywało raz dobrze raz źle jak w każdym związku.

Na prezent mam ograniczone fundusze tzn ok 100 zł gdyż już zarzekłem się upiec jej tort B)

podkreślam iż nie pierwszy w moim życiu i nie ostatni bo mi po prostu Zajebiste wychodzą :D jeśli ktoś będzie chciał dam przepis :D

Ale Wracając niestety moja dziewczyna nie przepada za grami sama ma jakiegoś przedwojennego PC który pamięta czasy pierwszej komunii św i jest na nim tylko tylko gg ,chrome i 231231248 zdjęć. :p .Czasem pogra na telefonie w pou czy angry birds więc raczej prezent związany z grami odpada.

(niestety jedyny minus tej kobiety <3 ).

Bielizna i tego typu rzeczy też odpadają gdyż nawet jak byśmy bardzo chcieli rzadko zdarza się ze nie ma nikogo w domu u mnie czy tez u niej.

A razem jak na razie jeszcze nie planujemy mieszkać.

Za Kwiatkami tez nie przepada.

MISIORA Już dostała.

Kupił bym mopa ale już dziś jednego jej kupiłem :D co prawda za jej pieniądze, ale już ma mopa :)

Bardzo proszę o pomoc. Co wy byście kupili na moim miejscu, chętnie poczytam nawet głupie komentarze każdy pomysł się liczy :)

P.S. jeśli jednak jest temat w którym mogę na forum o takie coś zapytać proszę o przeniesienie

Opublikowano

Masz 3 wyjścia, to które wybierzesz po części będzie zależało od tego jaka jest twoja dziewczyna i co będzie wolała

1.Otóż możesz wybrać prezent o znaczeniu sentymentalny a zarazem mniej kosztownym ;P

2.Prezent, który ma ją rozbawić, innymi słowy prezent dla jaj (z takich prezentów proponuje wielkiego kutasa różowego, sam posiadam :D lub zwyczajne dildo czy coś takiego)

3.Prezent materialny, związany z jej zainteresowaniem, z czymś pięknym i użytecznym, lub pięknym i bezużytecznym

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Dobry dział. Tu właśnie o takich rzeczach się piszę. Korci mnie napisać wibrator/dildo, ale to strasznie chamskie, więc napiszę coś normalnego xD. Może jakieś perfumy, kosmetyki, jakiś portret. Nie znam się na dziewczynach, bo nie mam i jestem no lifem, ale może coś co wymieniłem może jej się spodoba.

Opublikowano

Kup jej bransoletkę lub naszyjnik z inicjałem jej Imienia czy coś podobnego do tego kwiaty razem 120 zł i twoja kobieta zachwycona,perfumy też spoko tylko pewnie je zbyt często jeszcze dostanie:)

Opublikowano

Zamiast materialnie, proponuję ją gdzieś zabrać... ;)

@UP Tak do fabryki Lay'sów

Spytaj się rodziny czy mają już torta jak nie zamów takiego

tort-wagina-300x289.jpg

jp8p35.png
Opublikowano

tort-wagina-300x289.jpg

Haha, ale kurwa śmieszne.

@top

Kup jej pierścionek lub bransoletkę z jej imieniem. Upiecz tort i zrób dla niej kolacje,tj. świeczki, wino, dania i tort.

Opublikowano

Kiedyś bym powiedział, że wibrator byłby najlepszy...

Dziś... Kup jej coś sentymentalnego.Coś co kiedyś miała, ale straciła w jakiś sposób. Bo ja wiem? Naszyjnik w kształcie serca lub coś.

Opublikowano

Oczywiście coś z biżuterii chyba każda dziewczya to lubi.Ale za 100 zł nie zaszalejesz.

Polecam wziąść się do roboty , zarobić kilka groszy i kupić coś ładnego.

Opublikowano

Kup pluszowego misia

na pewno się spodoba :D

Witam w Moim Profilu.

a oto ja :/ wiem brzydki jestem :/

36012062282726899316.png

Opublikowano

Kup wibrator albo dildo

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

@UP

To że tobie ojciec na urodziny kupił dildo, to nie znaczy że on musi jej kupić

@TOP

Ja bym ją zabrał w jakieś ładne miejsce, i tam jej wręczył prezent (kupiłbym jakiś pierścionek,łańcuszek).

Opublikowano

Kup jakiś naszyjnik np. z sercem na pół i noście takie 2 połówki :P Dodatkowo zabierz ją na jakiś spacer, do kina

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Oczywiście coś z biżuterii chyba każda dziewczya to lubi.Ale za 100 zł nie zaszalejesz.

Polecam wziąść się do roboty , zarobić kilka groszy i kupić coś ładnego.

Stary wlasnie jestem po 1 dniu pracy na magazynie firmy Cersanit NIE POLECAM KABIN NOMI w chuj ciężkie (48kg) i wszystkie z Chin... i tak w 8 h 600 sztuk.

Kup pluszowego misia

na pewno się spodoba :D

Już ma MISORA ;)

tort-wagina-300x289.jpg

Torta polecam ale już mam wzór będzie to książka :) a takiego torta to raczej chłopakowi na 18 urodziny :D

Kup jej bransoletkę lub naszyjnik z inicjałem jej Imienia czy coś podobnego do tego kwiaty razem 120 zł i twoja kobieta zachwycona,perfumy też spoko tylko pewnie je zbyt często jeszcze dostanie:)

Podoba mi się ten pomysł jeszcze mam 2 tygodnie. Więc może coś jeszcze ciekawego ktoś napisze :)

Kup wiadro do mopa, skoro mopa już ma. :D

A tak szczerze, to kup coś związanego z Jej zainteresowaniem, pasja.

Huehue Dobre ale to na imieniny dostanie :D

Zamiast materialnie, proponuję ją gdzieś zabrać... ;)

Z zabieraniem różnie ale ona mówi że nie lubie takich rzeczy poza tym na 17 własnie byliśmy na kolacji i dostała naszyjnik z serduszkiem :)

Kup jej podpaski czy takie tam :P będzie wniebowzięta !

Możesz ja też zabrać nad jezioro na cały dzień itd ... :)

Weź mnie nie wkur**** z podpaskami, wkładasz rękę w majtki a tam Dziś NIE Kochanie

Pomysł z jeziorem + , Komary - , Słońce +/- , 323 ludzi nad tym samym jeziorem - , w mojej okolicy nie ma jezior takich by można by było samemu spędzić czas chyba że ja na wycieczkę do oczyszczalni ścieków zabiorę tam dużo wody jest prawie jak jezioro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...